ESPAISIDERAL.ORG
nautarkia -a- espaisideral.org

catalą // castellano // english

Astrolabi
Intranet sideral

INICI: L'espilendari. L'arribada de NAUTARKIA!

El projecte nautarkia entrarą en funcionament preparatiu a partir de la realització de la trobada de l'espilendari, que donarą el punt de sortida al joc anual de nautarkia, titulat aquest any BETATEST! Serą els dies 9, 10 i 11 d'Abril de 2010

La trobada de l'espilendari serą la sessió de joc inicial que es prolongarą a través d'un cap de setmana des de divendres a la tarda a diumenge tarda.

El programa de l'activitat vindrą marcat per una separació en grups (galąxies) dels diferents participants del projecte, els quals hauran de treballar aspectes particulars per després presentar-los al conjunt. Al final de l'activitat, s'obtindrą una perspectiva de com es pot presentar l'any, aixķ com d'unes pautes per tal que tot participant es plantegi la seva participació en el projecte durant aquell any i que haurą de concretar durant el torn de participació.

Proposta de programa d'activitats:

Com funcionarąn les activitats? Dins aquest programa cal senyalar 4 moments importants per a la consecució del joc espilendari. Aquests són el el Sopar Galąctic, l'Espilendari, el Processat i La Conclusió.