ESPAISIDERAL.ORG
nautarkia -a- espaisideral.org

català // castellano // english

Astrolabi
Intranet sideral

NAUTARKIA BETATEST 2010

Què és Betatest 2010?

Betatest 2010 són les coordenades actuals del projecte. Aquelles que et fan referència a tota una sèrie de preguntes concretes relacionades amb l'activitat continua de Nautarkia. Qui som? On estem? Què farem? Com ens gestionem?

Perquè més enllà de idees teòriques, plantejaments formals o anades d'olla, hi ha una realitat concreta on agafar-nos, un dia a dia que poc a poc va donant vida a aquesta unió de persones i esforços cap a a la Utopia.

El Betatest 2010

El primer torn de joc del projecte Nautarkia. La versio experimental, beta, que ens permetrà perfilar tot allò que encara no hem estat capaces d'ajustar a la Nautarkia, doncs fins ara no hi havia hagut l'experiència necssària per a què el joc fós prou clar, definit i realitzable.

És per aquest motiu que bona part dels elements que conformen el 'corpus ludicus' d'aquest projecte encara estant programant-se, desenvolupant-se o provant-se per a que de cara a la versió 2011 poguem comença el torn de joc amb totes les bases sòlides per a una optimització del projecte.

A continuació podeu trobar la informació més important per aquesta versio de Nautarkia. Els participants, els grups de treball, les accions concretes que pretenem fer, i la gestió col·lectiva del projecte.