Contacta amb el passatge d’abord

Nautarquia som gent d’algunes parts de la ciutat i de les afores que estem iniciant aquest viatge perquè creiem que són èpoques per fabricar l’escenari del porvenir. Estem oberts a la participació i ens agradaria que també ens fessis arribar el teu parer o les teves motivacions i capacitats. Més i menys som un grupet de gent provinent de VidaJoc, Straddle3, La fundició, Mas Pedroses i altres satèl.lits circumval.lants.

.

Si creus que t’interessa el projecte pots contactar i col.laborar-hi de diferents maneres:

* subscriure’t a la llista de distribució, mitjantçant aquest enllaç. Us enviarem de tant en tant informació i convocatòries d’embarcaments, bàsicament per a fer difusió i comunicació de les nostres activitats. O escriu-nos a nautarquia@espaisideral.org.

* apuntar-te i contribuir a l’espai intern col.laboratiu (intranet). Pots fer-ho a http://intranet.espaisideral.org, i els administradors t’hauran de validar.

* venir a les reunions i trobades que fem al headquarter de la ciutat podrida o pujar a visitar la nau al terreny d’explotació de Pedroses.

.

Esperem aprendre a treballar en equip i de manera oberta per gestionar el que cadascú, a la seva manera, vol i pot aportar.

.

Benvinguda a l’hyperespai!!!

.Més informació i accés a Espai Sideral // Intranet // Galeria // nautarquia@espaisideral.org

.