Aquapark Pedroses…

Després d’uns dies de silenci, de merescut silenci, us farem una petita crònica de l’última sortida a Pedroses, el passat cap de setmana del 18 i 19 d’octubre, així com de les dates senyalades per aquest novembre que s’ensuma potent…

Doncs l’última excursió a Sant Pere prou bé, a banda que vam enviar una missió especial cap a Málaga a per… SURO!

.

A Pedroses vam estar disfrutant d’aquesta tardor que es resistia a venir, i aquell cap de setmana va ésser una mica plujós, especialment el dissabte al mígdia. Abans però vam poder realitzar allò que ens haviem proposat: Per una banda jugar a l’espiral de Nautarquia la nit del divendres i per l’altra fer una canal, tipo aquapark, que meravellarà a les criatures aquest estiu llisquin pel seu cabdalós recorregut.

La tarda del dissabte va ésser emmetzinada per històries sobre galàxies extraterrestres i anàlisis sociohistòrics de la nostra humanitat. Ens vam animar a la fí, quan la nuvolada s’aixecava, a fer llenya i ordenar un traster de la masia de Pedroses. La nit, havent-nos quedat ben pocs, la vam dedicar al Modulark (ja sabeu, el joc de cartes d’arquitectures modulars). I el matí de diumenge fer mogollón de menjar, mesurar i posar pedretes a la canal. Ah i una comitiva arribar fins al poble a peu, bonica excursió que no arriba a l’hora pujant i baixant. Això fou tot, podeu veure les fotos a la galeria.

.

Per altra banda la setmana passada vam estar fent un parell de viatges per pujar coses a la nau. Les desenes de sacs de suro i també uns arxivadors molt xulos que esperem que facin goig quan la llançadera estigui muntada.

Aquestes setmanes continuarem pujant algun dia amb els Straddle3 per anar avançant en certs aspectes constructius (les sabates pels containers, col.locació dels moduls, jaç de còdols, etc) per tal que la següent pujada col·lectiva ja tinguem l’esquelet i construcció base aixecada. Recordem que serà el proper 15 i 16 de novembre. El mateix cap de setmana de la presentacio oficial de Modulark a Can Masdeu.

.

Modulark:

14 novembre, 19h a La Quimera

16 novembre, 16h a Can Masdeu

.

Vinga, continuarem informant des de l’espai exterior.

Tags: , , ,

2 Responses to “Aquapark Pedroses…”

  1. JaneRadriges Says:

    The article is usefull for me. I’ll be coming back to your blog.

  2. GarykPatton Says:

    I have been looking looking around for this kind of information. Will you post some more in future? I’ll be grateful if you will.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.