paraderos y conectores

paraderos-conectores

.
En un futur immediat esdevindrà un primer aconteixement multitudinari a la galàxia Pedroses, nou per a totes les que fa poc que hem aterrat: un grapat de gents i terrícoles agrupats convergiran a la pista de nautarquia per compartir experiències de construcció col.lectiva, paratges en xarxa i experiències relacionades amb la nostra aventura.

.
En altres paraules, estem contentes d’explicar que aquesta setmana vinent estarem celebrant a la nau les 2es jornades d’arquitectures colectives, ‘paraderos y conectores’, que organitzen els aliens d’straddle3 juntament amb recetas urbanas i altre gent. La intenció és trobar-se amb col.lectius que també han generat espais i projectes a partir dels mòduls de casa prefabricada com els que tenim a la lanzadera, i tot d’altre gent amb propostes constructives (a d’altres nivells) . També hi haurà debats i presentacions de col.lectius a través d’eixos transversals en relació a l’habitatge, a l’espai públic, l’autosuficiencia, o el treball en cooperació i xarxa. serà com un ‘betatest’ de l’espai sideral a la vegada que un primer contacte públic massiu. concretament les jornades són del 23 al 27 de setembre. Trobareu més informació a la web.

.
En el moment d’aquesta comunicació continuem de preparatius, així que tot terrícola que vulgui venir a compartir el ‘warmup’ de l’event serà benvingut i les ànimes que vulguin passar-s’ho bé ajudant-nos, com per exemple a muntar un domo de 15 metres de diàmetre. Per reservar plaça haurieu de posar-vos en contacte amb nosaltres de la manera habitual.

.
La nau ja té una pinta fantabulosa així que la cosa promet! =)

One Response to “paraderos y conectores”

  1. cheap uggs outlet Says:

    cheap uggs outlet…

    paraderos y conectores | .|·|. nautarquia 0.1 .|·|….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.